Дневен хороскоп за 14 февруари 14 Февруари, 2024

Дневен хороскоп за 14 февруари
Снимка: Радио Веселина

Овен
Съдата ще ви покровителства днес. Каквото искате - ще го получите и то лесно. Ако имате някакви съмнения за работа или връзка, днес е момента да ги разсеете. 

Телец
Настроени сте творчески и през целия ден ще изненадвате себе си и околните с нестандартните си идеи. Бъдете активни - днес ще поставите началото на важен и много успешен за вас период, който ще ви донесе много материлни придобивки в бъдеще.

Близнаци
Мерете си приказките днес - твърде възможно е да засегнете някого, дори и да си мислите, че е на шега. Каквото се развали днес - трудно ще го оправите. Премерени трябва да бъдете и в харченето .

Рак
С отимизъм ще преминете през днешния ден, но ще изразходвате много енергия, нерви и сили, за да се справите с недоброжелателите, които ще се изправят пред вас. Контролирайте се на всички нива. Вечерта избягвайте шумните компании и места.

Лъв
Днес ще бъдете доста разсеяни. Внимавайте какво подписвате и какво на кого споделяте. Съдбата също ще ви дава своите знаци, опитайте се да ги хванете, защото са за добро.

Дева
Избягвайте празното и безсмислено общуване с хората около вас. Денят е добър за завършване на започната работа и за прекратяване на токсични отношения, които не ви се отразяват добре.

Везни
Днес е важно да обръщате внимание на малките неща и да не подценявате никого и нищо.  Всяка информация, която стигне до вас може да ви е полезна. Във финансово отношение - пригответе се за дълго чакани постъпления.

Скорпион
Неочаквани ситуации могат да променят плановете ви за деня, но това не бива да ви изнервя. Премисляйте всичко добре и не действайте първосигнално. Добър ден за лични отношения, общуването с любимите ви хора ще носи удоволствие.

Стрелец
Не насилвайте нещата днес, защото рискувате да направите грешки, за които ще плащате скъпо и дълго. В личен план - не се страхувайте да последвате сърцето си.

Козирог
При вас днес всичко ще става бавно и със зор. Бъдете търпеливи и ще бъдете възнаградени. Добре е да обърнете внимание на психическото ви състояние - поглезете се със сауна, разходка и други приятни удоволствия.

Водолей
Всякакви мрачни мисли днес оставете настрани. Слагайте розовите очила и при вас ще дойдат хубавите неща. Въздържайте се  от връзки с непознати, рискувате да попаднете в отношения, които ще ви вгорчат живота.

Риби
Днес ще флиртувате. Настроени сте романтично и няма да се спрете пред нищо. Новите познанства обаче  няма да доведат до сериозна връзка. Идеите, които ви хрумнат днес, могат да помогнат за решаването на отдавнашен проблем.

Не пропускай хороскопа за деня всяка сутрин в Капучино, а седмичния слушай в неделя по радио Веселина – най-добрият микс от песни!

 

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация