Адел срешу Бионсе в битка за 65-ите награди "Грами" 05 Февруари, 2023

Адел срешу Бионсе в битка за 65-ите награди
Снимка: FB: Adele

65-ите награди „Грами”, наричани "най-голямата нощ в музиката", ще се проведат тази вечер в Crypto.com Arena в Лос Анджелис. Водещ на церемонията ще е комикът Тревър Ноа.  

Тази година по номинации води Бионсе - в девет категории. След нея е Кендрик Ламар с осем. Адел и Бранди Карлайл са с по осем. Хари Стайлс и Тейлър Суифт също са сред фаворитите на 65-ата церемония, която ще събере много именити изпълнители. Бед Бъни, Лизо, Стив Лейси, Мери Джей Блайдж също са номинирани. 

Адел и Бионсе бяха една срещу друга и през 2017 г. Тогава британката смаза конкуренцията, като спечели наградите в основните категории с албума си "25", а Бионсе трябваше да се задоволи с "Грами" за "най-добър ърбан албум" за "Lemonade", смятан сега за класика. 

Тази година и двете звезди са номинирани в трите основни категории за утвърдени изпълнители: албум на годината; запис на годината и песен на годината, както и Хари Стайлс.

Според "Билборд", този път наградата за най-добър албум ще спечели по-скоро Бионсе за Renaissance, а Адел ще се задоволи със "запис на годината" за "Easy on Me".

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация