Бионсе превзема "Сферата" след U2? 18 ноември, 2023

Бионсе превзема

Beyonce

Снимка: БГНЕС

Бионсе води преговори за серия концерти в новата зала "Сферата" в Лас Вегас. 

Иновативното място за музикални събития, което беше построено за 2 милиарда долара, се управлява от компанията, която оперира и с "Медисън Скуеър Гардън". Високотехнологичната "Сфера" беше открита през септември с шоуто на U2. На този етап там няма насрочени концерти на други изпълнители, а резиденцията на ирландската рок група продължава до февруари.

Според в. New York Post Бионсе в момента води разговори за поредица концерти в "Сферата" следващата година за 10 милиона долара. 

Изданието твърди, че мегазвездата вече е разгледала залата в компанията на майка си Тина Ноулс, която е и неин мениджър, и съпруга си Jay-Z. Засега обаче все още няма сделка. 

Бионсе приключи грандиозното световно турне "Renaissance" миналия месец. Малко преди това статистиката на сп. Forbes показа, че обиколката може а завърши с приходи от над 2 милиарда долара.

Преди седмица беше съобщено, че "Сферата" е на загуба с 98,4 милиона долара, затова изпълнител от ранга на Бионсе може да допринесе за увеличаване на приходите на залата. 

Според разчетите "Сферата" печели много малко от билети, а по-сериозната част от приходите на залата идва от продажбата на рекламно пространство на различни клиенти върху огромните LED екрани, които покриват вътрешната и външната част на арената. 

Хороскоп Виж всички

Нотификация