Бяло, синьо, зелено и черно ще ни носят късмет през Годината на Черния воден заек 22 януари, 2023

Бяло, синьо, зелено и черно ще ни носят късмет през Годината на Черния воден заек
Снимка: БГНЕС

Китайците по целия свят посрещат Нова година по традиционния лунен календар - Годината на тигъра отстъпва място на започващата от днес Година на заека. 

Според китайския хороскоп 2023 година е подвластна на Черния воден заек. Лунната година започва на 22 януари, а името сочи точно нейното място в китайския календар. 

За господаря на 2023 г. казват, че не обича конфликтите и винаги си оставя резервни изходи като в заешка дупка. Определят заека като мил, скоклив, добродушен домошар, а годината му ще дава сили на дипломати и посредници, ще ни учи сами да лекуваме раните си и когато ни додяват – да опазим личния си свят и спокойствие.

Заекът е докачлив, не обича трудни избори и спорове нито у дома, нито вън от него. 2023 година ще е от хубавите, в нея Заекът ще тича на воля по поля и гори, ще намира покровители и ще превръща даже неприятните моменти в шанс да си подсигури успех, късмет, обич и наслада. 

Годината на Черния воден заек ще ни накара да обръщаме специално внимание на жилище и семейство. В екип можем да наложим сговорчив тон и близост, която не спъва работата. 

Според Фън Шуй най-щастливите цветове на 2023 г. са бяло, синьо, зелено и черно. Също така комбинацията на тези цветове с бежово или жълто ще бъдат много успешни. Цветовете ни носят светлина, енергия и силни вибрации. 

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация