"Аватар: Природата на водата" с бляскава премиера в Лондон 08 декември, 2022

Снимка: Форум Филм България

"Аватар: Природата на водата" беше представен на бляскава световна премиера в Лондон. 

По синия килим към Пандора преминаха режисьорът Джеймс Камерън и продуцентът Джон Ландау, които предвождаха актьорския екип на филма в лицето на неотразимите звезди Зоуи Салдана, Сигорни Уивър и Кейт Уинслет, както и Сам Уортингтън, Стивън Ланг, Джоел Дейвид Мур и др. 

Снимка: Форум Филм България

А уникалната възможност да се докоснат до невероятната атмосфера на събитието, както и да бъдат едни от първите хора в света, насладили се на Аватар: Природата на водата, получиха и по нищо не отстъпващата и на най-големите филмови звезди мис България 2010 Ромина Тасевски, както и нейният съпруг, футболистът Дарко Тасевски. Двамата споделиха, че изживяването било невероятно и че са просто без думи. 

Снимка: Форум Филм България

„Аватар: Пътят на водата“ връща публиката към магическия свят на Пандора. На тази далечна луна в първия филм местните сини хора на'ви се бореха за природните ресурси срещу колонизатори от Земята.

След излизането си през 2009 г. "Аватар" става най-печелившият филм за всички времена с над 2,9 милиарда долара приходи от глобални продажби на билети.

Общо четири филма "Аватар" са планирани до 2028 г., като и третият от тях е почти готов, издаде продуцентът Джон Ландау.
 

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация