Община Варна търси най-красивата коледна украса 02 декември, 2022

Община Варна търси най-красивата коледна украса
Снимка: Община Варна

Община Варна обяви начало на традиционната кампания за най-красива коледна украса на обществена или жилищна сграда, фасади, тераси, дворове, междублокови пространства, търговски помещения. 

Всеки, който иска да сподели своето усещане за коледния дух и новогодишните празници, може да изпрати снимки или кратки видеа на празнична украса на имейл: ukrasa.varna@gmail.com, като посочи име, телефон за връзка и точен адрес, съобщиха от Общината.

Кадрите и клиповете ще бъдат публикувани в страницата "Да украсим Варна за Коледа" във фейсбук, а авторите, събрали най-много харесвания, ще получат награди. Кампанията ще продължи до 16:00 часа на 6 януари 2023 г., включително, след което ще бъдат обявени победителите.

На 4 декември, неделя, ще се проведе Десетият юбилеен кулинарен фестивал “Да споделим Никулден”. Участниците ще се представят в две групи - училища и ресторанти. Най-добрите ще получат дипломи и купи, а за отборите на училищата представители на бизнеса са осигурили и предметни награди. Всички сготвени ястия по време на фестивала ще се продават благотворително и със събраните средства ще бъде подпомогнат Домът за стари хора “Гергана”.

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация