Новият български филм „Игра на доверие“ тръгва по кината на 17 февруари 01 декември, 2022

Новият български филм „Игра на доверие“ тръгва по кината на 17 февруари
Снимка: keycom.bg

Филмът, създаден по идея на Яна Маринова, ще излезе на голям екран на 17 февруари 2023 година. 
В основата на новия български филм „Игра на доверие“ стои вдъхновяващата и вълнуваща среща с личните истории на майка и дъщеря. Времената, в които живеят, са различни – обществото се променя, но на всяка от тях се налага да търси своето място в него, да се бори докрай за собственото си спасение и право на самостоятелност.
 
Емоционално наситената продукция с елементи на трилър отваря темата за психическото и физическото насилие, често скрити зад маската на добрите намерения. Това е история за силната, уверена и смела жена, която отказва да остане в ролята на жертва – защото човек няма власт над миналото, но може да избере какво да вземе от него.
 
Режисьор е Мартин Макариев, а сценарият е на Борислав Захариев. Идеята и инициативата за създаването на филма са на Яна Маринова, която вплита в него епизоди от своя живот и от личната съдба на майка си. Продукцията ще провокира разгръщането на по-задълбочен и открит обществен разговор по темата за домашното насилие и агресията у дома, както и за тормоза в работна среда.
 
Главните роли се изпълняват от Яна Маринова (Даниела), Луиза Григорова-Макариев (Елена), Владимир Зомбори и София Иванова Ласкин, а актьорският състав включва още Александър Димов, Пламен Манасиев, Христо Петков, Мария Каварджикова, Искра Донова, Малин Кръстев, Китодар Тодоров, Яна Титова и други.

Това е следващият пълнометражен филм на основна част от екипа, работил по супер успешния „В сърцето на машината“, който събра над 120 000 зрители и е актуалното  българско предложение за наградите Оскар. 

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация