Светлана от радио „Веселина“ с роля във филм 10 ноември, 2022

Светлана от радио „Веселина“ с роля във филм
Снимка: Blue production

Късометражния филм “Да, Шеф!“ е част от Прожекцията на филмите от майсторския клас на проф. Дюлгеров. Режисьор и сценарист е Оля Желева.

Филмът разказва за главния готвач шеф Радев, който се подготвя за най-важната вечеря в живота си. Напрежението и егото му са на път да провалят ресторанта му.

В главната роля влиза големия български актьор Велизар Бинев, пресъздал много образи от българското и световно кино.

Снимка: Blue production

За ролята на капризната клиентка, съпруга на известен български дипломат, която е на път да скъса нервите на главния готвач, режисьора Оля Желева кани Светлана Кабаиванова. Участват още: Александър Цеков, Александър Аспарухов, Таня Манчева и др. Главен оператор е Александър Георгиев.

Снимка: Blue production

Оля Желева е режисьор и журналист, собственик на продуцентска фирма Blue production, съсредоточена в продуцирането и заснемането на късометражни филми, музикални клипове и рекламни видеа. Последният късометражен филм на младата и талантлива режисьорка – "Извинявайте", е селектиран за фестивалите Златна Роза, София Филм Фест, Balkan Film Food Festival и други.

Програмата с късометражни филми на млади режисьори на на големия екран изобилства с участието на любими актьори, сред които Иван Бърнев, Ирмена Чичикова, Марин Янев, Велизар Бинев, Краси Доков, Ели Колева, Ангелина Славова, Розалия Абгарян, Стефан Мавродиев и други.

Хороскоп Виж всички

Нотификация