Популярни личности от Видин се включват в #Първа работа 03 август, 2022

Популярни личности от Видин се включват в #Първа работа
social Снимка: Фейсбук/Община Видин

Журналистът Георги Милков, вокалът на D2 Деян Каменов и актьорът Николай Станоев, които са родени във Видин и имат успешна  кариера, ще участват в националната кампания #Първа работа. В инициативата се включва и певицата Прея, както и актьорът Александър Сано, който с други артисти снима в дунавския град филма „С река на сърцето“.

Популярните личности ще представят тази вечер от 18:00 часа на сцената на Драматичния театър „Владимир Трандафилов“ творби на младежи - разкази, есета и стихотворения, посветени на предизвикателствата, пред които са се изправили по пътя към първото работно място. По този начин ще бъде дадена по-голяма публичност на проблемите, пред които се изправят младежите в професионалната си реализация.

Досега събития от Националната кампания #Първа работа са били проведени в Стара Загора, Варна и Пловдив. След Видин кампанията ще продължи в Русе, Созопол и София.

Националната кампания #Първа работа, организирана от Програма „Развитие на човешките ресурси“ към Министерството на труда и социалната политика в партньорство с литературния формат „Пощенска кутия за приказки“, е част от Европейската година на младежта.

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация