Марая Кери удостоена с ново голямо признание 17 юни, 2022

Марая Кери удостоена с ново голямо признание
social Снимка: instagram

Марая Кери влиза в престижната Зала на славата на авторите на песни. Това издание на Залата, което отличава композиторите, стоящи зад най-незабравимите хитове на поп културата, се подготвяше с години, след като 51-вото годишно издание, първоначално предвидено за 2020 г., беше отложено.

Истинска награда за индустрията и за това кой кой е в музиката, галата на Залата на славата на авторите на песни се отказа от телевизионно излъчване в полза на празнична вечеря и концерт. 

Кери - чийто талант за писане на песни отдавна е засенчен от широкия ѝ вокален диапазон и имиджа ѝ на поп звезда - се отнесе сериозно към своите колеги и към авторите на песни като цяло, наричайки ги "невъзпети герои”.

Звуча смесица от хитове на родената в Лонг Айлънд певица, сред които "Fantasy", "One Sweet Day" и, разбира се, "All I Want For Christmas Is You”.

Lil Nas X получи специално отличие за талантливи млади автори на песни в нощта, в която беше отбелязан и авторският талант на Рик Науелс, автор на мегахита "Summertime Sadness" на Лана Дел Рей, както и на "Heaven Is a Place On Earth" и "Circle in the Sand" на Белинда Карлайл.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey)

Тазгодишната галавечер се провежда в момент, когато често пренебрегваната страна на музикалния бизнес, свързана с писането на песни и издаването им, преживява бурен успех, а каталозите се разглеждат като желани активи за инвеститорите.

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация