Криста с нов летен сингъл 19 май, 2022

Криста с нов летен сингъл
social Снимка: Monte Music

Талантливата Криста за пореден път заяви присъствието си на музикалната сцена с новия си сингъл „Будни“. Видеото е поверено в ръцете на Павлин Иванов - Bashmotion, а за хореографията в него се грижи Радостина Точева.

Идеята за песента идва от вокална бележка, запазена в телефона на Криста, а за създаването на  финалната версия помагат Борислав Бояджиев - Борче (съавтор на музика, автор на аранжимент и микс) и Бобо (съавтор на музика и автор на текст). 

Криста е един от  артистите на съвременното поколение с най-разностранен талант. Нейните музикални способности се разгръщат ярко както на българската поп сцена, така и на театралната - в спектаклите на Камен Донев.

През 2020 г. певицата е избрана от известния бродуейски режисьор Уест Хайлър за главната женска роля в популярния в цял свят мюзикъл "Шрек", поставен за първи път у нас. Нейния глас разпознаваме и в анимационните герои на касови филмови продукции като "Тролчета", "Малката стъпка", "Сладките грозничета", а наскоро бе поканена да дублира гласа на Бионсе в новата  екранна адаптация на "Цар Лъв". 

Хороскоп Виж всички

Нотификация