BOBO представя нов летен сингъл 10 юли, 2021

BOBO представя нов летен сингъл
social Снимка: Анимато Мюзик/ Universal Music Group

„Забрави“ е всичко, от което имаме нужда, за да стъпим смело в горещия сезон - свобода, свежест и любов! С новата си песен Bobo ни призовава да „забравим“ за тревогите и материалното ежедневие и да се впуснем в лятното безгрижие и романтика, без да му мислим много.

Афро-фюжън парчето e колаборация с дългогодишния приятел и колега на рапъра - Борислав Миланов, подвизаващ се напоследък под артистичния псевдоним B-OK, а текстът му е посветен на онези неща, които и да искаме, не можем да си купим с пари.

Bobo и Борислав се запознават през 2010 г. и оттогава съдбите им са творчески свързани. Двамата работят заедно по един от големите хитове на 2013-та  “PAARI”, с участието на американската рап легенда Redman, както и по сингъла на Кристо и Лора Караджова – „Повече от всичко“. „Забрави“ е първият проект, в който участват само двамата и излиза под шапката на най-големия световен музикален лейбъл - Universal Music.

Тази година бе изключително успешна за Bobo, който спечели наградите „Албум на годината“ за соло проекта 22 и „Най-добър мъжки RnB изпълнител на 359 Hip Hop Awards.

През 2019 г. артистът взе участие и в албумa на Ицо Хазарта – Неправилен Рап с песента „Радост“, а само преди месец направи колаборация с българските ъндърграунд легенди Имера, Жлъч, Григoвор и Гена в трака „Плячка“.

Талантите на Bobo обаче не спират само с реденето на рими - той пише песни за български изпълнители като Белослaва, Рут Колева, Лора Караджова и Орлин Павлов, както и развива актьорските си умения в постановката „Празникът“ на Малък Градски Театър и в главната роля в късометражния филм „10 яйца“ от селекцията на конкурса „355“ на фондация Стоян Камбарев.

Борислав Миланов пък е един от най-успешните и търсени продуценти и автори на песни за Евровизия, като през последните 5 години успява успешно да въведе по-модерно поп звучене в парчетата за конкурса. Зад гърба си има множество международни хитове, сред които „Beautiful Mess” на Кристиян Костов (България, 2017), “Chameleon” на Michela (Малта, 2019), „All Of My Love” на Destiny (Малта, 2020) и „Violent Thing“ нa Ben Dolic (Германия, 2020).

Продуцентският проект на Боби - B-OK стартира с песента „Live It Up” – колаборация с Кристиян Костов и полската звезда Roxie, която завладява европейските класации, последвана от хита „Say It First“ с победителката от X-Factor Malta 2019 – Michela, който достига до #1 в Малта и #3 в Австрия.

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация