Спорт и сняг на Витоша 21 март, 2022

Спорт и сняг на Витоша
social Снимка: VitoshaSki

Днес и утре по писта „Витошко лале 1“ се провежда Държавното първенство по ски алпийски дисциплини за младежи в дисциплини слалом и гигантски слалом. Записани за участие в състезанията са близо 100 от родните надежди в ски спорта, като има представители от всички краища на България.

На 23 и 24 март ще се проведе и Държавното първенство за всички възрасти в дисциплината Бордъркрос, която е една от най-атрактивните в сноуборда. На 25-ти март специално обособеното трасе, ще приеме и второто поредно издание на „Купа Алекс Иванов“, което ще бъде и трети финален кръг от бордъркрос календара на БФСКИ.

На 26-ти март, събота с безплатно сноуборд обучение за деца от 2 до 9 годишна възраст в специално обособената зона за обучение “Burton Riglet Park”. Риглет системата за обучение е една от най-популярните и развиващи се през последните години в световен мащаб и дава възможност за първи стъпки в сноуборда от съвсем крехка детска възраст – необходимо е детето да може да ходи стабилно и вече е готово за забавления в парка.

На 1-ви април,  но не на шега, от Витоша ски, канят всички скиори и сноубордисти на „Ретро - Олимпиада“ по време на нощното каране на писта „Витошко лале 1“! “RetrOlympic” ще се проведе за първи път, а организаторите имат за цел да го превърнат в една добра традиция, която да развиват през годините.

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация