Седмичен хороскоп 20 - 26 декември 19 декември, 2021

Седмичен хороскоп 20 - 26 декември
social Снимка: Freepik.com

ОВЕН -  Позитивна и грандиозна седмица за представителите на Овен. Късмет по отношение на вярванията и разширяване на хоризонта. Доста от вас ще прекарат Коледа зад граница. Очакват ви здрави разговори разгръщане на новите идеи. Успешни финансови сделки и просперитет.

ТЕЛЕЦ  - Третата квадратура на Сатурн и Уран е при вас, особено родените втора и начало на трета декада. Не се инатете, а използвайте тази възможност за гъвкавост. Промяна във финансовата ви култура, интеграция на нови пътища. Не се страхувайте от промяната. Слънцето в Козирог ще изисква да сте активни и на любовния фронт.

БЛИЗНАЦИ -  Прекарайте празниците в компанията на вашата любов. Доста семейно щастие ще ви съпътства. Бизнес начинанията ще търпят успехи, а изявата и общуването ще са на тези теми. Изненади от половинката и невероятни пътешествия може да очакват Близнаците.

РАК - Бурно ежедневие и за Раците. За вас семейният уют и трапезата са неизменна част от този празник. Може би е време да направите по различна Коледа. Нещо в ежедневието ще се промени. Срещи и приятни моменти с колеги. Някои Раци ще успеят да посрещнат празника в чужбина. Повишено настроение и здрав имунитет.

ЛЪВ  - Игрива ще бъде седмицата. Много от вас ще споделят празника с любим човек. Други ще бъдат влюбени и разгорещени. Облечете бляскавите рокли и правете това, в което сте най-добри- царственото излъчване. Прекарайте време и с децата, игрите ще ви доставят истинско удоволствие.

ДЕВА -  Някои Деви може би ще посрещнат Коледа в нов дом. Други ще се отдадат на семейни тържества. Това, което ви е писано сега е любов и споделеност с най-близките. Срещи с род и хора близки до сърцето ви. Разговори пред камината и храната, която обичате и цените.

ВЕЗНИ - Нови идеи, нови хоризонти и прозрения. Сега вероятно ще пръщите от нестандартни идеи. Очаква ви седмица на разговори, много дипломация и хармония. Връзките ще се развиват както трябва. Пътуванията ще бъдат в графика ви. Срещи и с братя, сестри и съседи.

СКОРПИОН  - Хубава седмица, Скорпиони. Качествата, които се опитвате да променяте цяла година, може би ще успеят да вървят нагоре. Много бизнес ориентирани вероятно ще бъдете. Парите са фокус сега за вас, но  отделете време за почивка и мързел. Чака ви страст.

СТРЕЛЕЦ -  Вашият месец отмина, но Марс е във вашият знак. Това означава кураж за Стрелците. Изява, речи, грандиозност. Надявам се, добре се презентирате този месец. Седмицата е още такава, на лидерство за вас. Семейна обстановка и романтични вечери с любим.

КОЗИРОГ  - Честит Рожден Ден, Козирози. Желая ви просперираща година. Слънцето, ретроградна Венера и Меркурий са при вас. Ще имате време и търпение за новостите, които ви е подготвила 2022 г. Сега си подарете заслужената почивка. Отидете някъде и пуснете всички задържани емоции.

ВОДОЛЕЙ  - И при вас някои мечти започват да се сбъдват. Спомнете си началото на тази година. Третата квадратура засяга вас сега. Но вие обичате неподчинението и революцията. Такива отношения следват с приятелите. Много срещи ви очакват и изяви. Децата също ще бъдат в центъра на вниманието ви.

РИБИ - Може би при някои Риби ще има бонус към заплатата. Възход в кариерата и печалба. Посрещнете празниците със семейството си. Отдайте се на заслужена почивка. Сигурно и при вас ще бъде различна седмица. Намерете баланс между работа и лични отношения. Проявете и емоциите си.

 

Автор: Даниела Кръстева

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация