Седмичен хороскоп 13 - 19 декември 12 декември, 2021

Седмичен хороскоп 13 - 19 декември
social Снимка:

ОВЕН -  Силна ще бъде за вас седмицата, тъй като обичате движението, а с навлизането на Марс в Стрелец ви се дава точно това. Доста от вас ще успеят да приключат успешно с изпитни сесии , други път ще организират Новогодишното си пътуване. При някой от Овните вероятно ще дойдат и новини за деца или внуци.

ТЕЛЕЦ  - Може да разчитате на финансова помощ от мъж или средства, които сте дали назаем да бъдат върнати. Възможно е и да купите тъй желаният дом. Родените в средата на зодията може да се освободят от дълго таени страхове или да направят планове за наследници. Позитивна седмица ви очаква определено.

БЛИЗНАЦИ -  Щастлива седмица и за вас по отношение на бизнес сферите. Предстои Пълнолуние при вас, мечтите може да се материализират. Отношенията с половинката са другата тема сега. Може да решите да встъпите в брак, но съветвам това да стане след ретроградна Венера. РАК Работата ще върви и вашият фокус ще бъде в тази посока. Може да преговаряте за бизнес проекти. Занимания няма да липсват и в семейството. Сега намерете време и за това. Прекарайте време и с вашата майка.

ЛЪВ -  Страстно ще бъде при вас тези дни. Забавления ви очакват и изненади от страна на любим. Може би част от вас ще намерят дори половинка, а тези, които са семейни ще прекарат време и с децата си. Бизнес отношенията също са в добър период. Завършвате нещо старо и берете плодовете.

ДЕВА -  Началото обещава семейни празници и сбирки. Може би ще има теми свързани с майчина фигура или преместване в нов офис. Сега е благоприятно за преговори, но от петък, когато Венера ще бъде стационарна съветвам да бъдете внимателни. Добър момент за ремонт вкъщи.

ВЕЗНИ -  Чакат ви кратки пътувания. Може да са с цел работа или забавления. Обърнете внимание и вие на близките. Що се отнася до новите начинания е добре да поговорите и да начертаете стратегия. Може да възникнат проблеми с техника или кола. Някой пък вероятно ще решат да закупят такава за подарък.

СКОРПИОН - Предстои раждане на нов живот или идея при вас. Възможност за промяна и рестарт отново. Дайте пространство на чувствата си и опитайте да ги покажете. Смяна на дом е другата опция при част от Скорпионите. В неделя внимавайте с разговорите за пари с половинката си.

СТРЕЛЕЦ - Чудесна седмица. Марс е при вас и дава старт на всичко, за което сте мечтали. Вървете и действайте смело. Покажете какво умеете. Щастие се очертава и в любовта. Отделете време за половинката си. Ако искате може да сключите и ново бизнес съдружие.

КОЗИРОГ -  Тази седмица Венера ще се опита да забави работите ви. По отношение на любовта предстои рестарт. При родените в последните дни не изключвам и раздяла с любим човек. Важно е да обърнете внимание на зъбите и костната си система. Ако имате нужда от почивка си я дайте.

ВОДОЛЕЙ -  Никак няма да е лоша седемдневката, Водолеи. Ще прекарате време с много приятели, може дори да намерите нови. Среща и с любим, който може да се окаже стар познат. Вероятно ще има искри. Семейните да се погрижат за Коледните подаръци на най-малките членове на семейството.

РИБИ  -  Сега и за Рибите ще има активност в бизнес проектите. Да, началото на седмицата е прекрасно за това. Отделете време за почивка и баланс. Семейството ви също има нужда от вас. Предстоят ви и пътувания, може би зад граница.

 

Автор:Даниела Кръстева

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация