Чувствително захлаждане през следващите дни 07 ноември, 2021

Чувствително захлаждане през следващите дни
social Снимка: unsplash.com

В понеделник денят ще започне с предимно слънчево време, но отново в равнинната част от страната сутринта ще бъде мъгливо или с ниска облачност. Ще духа слаб до умерен южен вятър и температурите ще са с 2-3 градуса по-високи.

След обяд от северозапад ще започне ново увеличение на облачността, което през нощта срещу вторник ще обхване цялата страна.

През следващите дни от север-североизток ще прониква студен въздух и температурите ще се понижат значително. Времето ще бъде облачно, ще има и валежи, предимно слаби, във вторник на повече места в Северна България, а в сряда и в южните райони.

В четвъртък вероятността за валежи е по-малка. Вятърът ще отслабне и ще се смени с изток-югоизточен. В равнинната част от страната ще има условия за мъгла или значителна ниска облачност, която в следобедните часове ще се разкъсва.

В петък вятърът в Дунавската равнина ще се ориентира от северозапад, в Източна България - от североизток. Ще има повече и по-продължителни разкъсвания и намаления на облачността.

В събота вятърът ще отслабне и отново ще има условия в равнините и низините да се задържа със значителна облачност, намалена видимост и мъгли.

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация