Приемат номинации за спортист на годината в Сливен 05 ноември, 2021

Приемат номинации за спортист на годината в Сливен
social Снимка: unsplash.com

Община Сливен ще приема до 26 ноември номинации за определяне на десетте най-добри спортисти, най-добър треньор, най-добър отбор от колективните спортове, най-добър спортист с увреждания и бъдеща звезда.

Спортните клубове трябва да подадат документи - членска карта на състезателя или документ, доказващ клубната принадлежност, заверена за съответната календарна година, заверен протокол /копие/ от състезанието, в което е заел призово класиране и наименование на интернет адреса на спортната организация.

За треньор на годината ще бъде номиниран личният треньор на победителя в анкетата за най-добър спортист за 2021 година. За най-добър отбор от колективните спортове ще бъде избран отборът с най-добри показатели през годината за мъже и жени. При липса на такива ще се гледа най-доброто класиране в съответната по-малка възрастова група.

Най-добър спортист с увреждания ще бъде посочен от председателя на СК за хора с увреждания "Сини камъни"-Сливен. За "Бъдеща звезда" се номинират всички спортисти под 16 години в годината на номинация по съответните критерии.

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация