Джена обича да пътува 24 октомври, 2021

Джена обича да пътува
social Снимка: Planeta.tv

За изпълнителите пътуванията винаги са били извор на много радост, вдъхновение и хубави емоции. Хиляди срещи на хиляди километри по света изпълваха музикалната им програма, но пандемията определено даде отражение върху тази част от професионалните им ангажименти. Дори и сега, когато пътуванията са по-трудно осъществими, много от звездите обаче не се отказват от това удоволствие и правят всичко възможно, за да пътешестват и да опознаят нови места и култури. Сред тях е Джена, която избра началото на есента за една зареждаща ваканция. Певицата посети Турция със своето семейство, а красиви кадри зарадваха нейните почитатели.

Особено внимание заслужи една от снимките, която отведе последователите до синята лагуна на Йолюдениз.

“Това е синята лагуна на Йолюдениз в южна Турция. Мястото ме зареди с много енергия и когато затворя очи съм там. Толкова много синьо и безкрайни плажове, а зад мен високи върхове над 2000 м височина. Вече пътувам рядко по света и определено ми липсва да се срещам с различни хора и култури. Да виждам, че всички сме еднакви и това ,което ни обединява са чувствата ни и че всички имаме нужда от Любов! Нищо, че вали, желая ви вътре във вас времето да се усмихва“, отправя своето послание Джена в мрежата.

Певицата вече е на родна земя и наред с работата си в музикален план е отдадена на едно ново и много вълнуващо начинание. Джена вече има собствена козметична линия, която печели все повече почитатели.

 

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация