Мадона отпразнува рождения си ден със сладолед 18 август, 2021

Мадона отпразнува рождения си ден със сладолед
social Снимка: instagram/madonna

Мадона и Warner Music Group анонсираха значителното, обхващащо цяла една кариера глобално партньорство, което включва споразумение за целия й звукозаписен каталог.

С глобални продажби над 300 милиона записа, Мадона е най-продаваната жена артист за всички времена

2022 ще маркира 40-та годишнина от звукозаписния дебют на Мадона. За първи път певицата лично ще подбере разширени делукс издания за много от забележителните й албуми, като ще представи и уникални издания за специални събития и още много.

Мадона казва: "От самото начало Warner Music Group спомогна за стигането на музиката и виждането ми до всичките ми фенове по света с най-голяма грижа и внимание. Те са невероятни партньори и имам удоволствието да се впусна в тази нова глава с тях и да отпразнуваме каталога ми от последните 40 години“.

На 8 октомври Мадона ще издаде документалния филм MADAME X. Заснет в Лисабон, филмът улавя изключителните и диви изпълнения на поп иконата, аплодирани от напълно продадени театрални зали по света.

За рождения си ден, Мадона предизвика свои приятели и поддръжници да „осиновят“ 50 легла в болницата Mercy James Centre в Малави, където деца се възстановяват след операция и събират сили за следваща интензивна грижа.

Кралицата на поп музиката навърши 63 години на 16 август с парти в тесен семеен кръг с много сладолед.

 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Madonna (@madonna)

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация