„Капана Фест“ отново в Пловдив 09 август, 2021

„Капана Фест“ отново в Пловдив
social Снимка: Капана фест

От 26 до 29 август в Капана - квартала на творческите индустрии в Пловдив, отново ще се съберат талантливи творци и артисти от всички сфери на културния живот, за да променят облика на пловдивския квартал, превръщайки го в автономен остров на съвременното изкуство за един дълъг уикенд, носещ любимото име "Капана фест".

Замислен като карнавал на свободното творчество с две издания годишно, вече втора поред година "Капана фест" представя нова концепция, концентрирайки усилията си в едно издание годишно, откриващо и представящо пред широката публика музиканти, автори, занаятчии и творци с нестандартни идеи и интересни проекти в няколко основни направления: Музика, Танци, Занаяти, Работилници, Изложби, Литература, Театър и Арт Инсталации.

Духът на квартала ще оживее чрез пет концептуални музикални зони, от които публиката заедно с всички музиканти, ще събудят "Душата на Квартала". Организаторите вече обявиха и музикалната програма на главна сцена "Капана" ( паркинг до Централни хали), на която от 26 до 29 август ще се изявят родни и чужди музиканти.

В зоните на съпътстващия базар "Капана фест" ще се предлагат авторски изделия, натурални и био храни и напитки, българска мода, грамофонни плочи. Ще има литературна зона, арт инсталации, графити, изложби и много изненади.

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация