Очаква ни топъл уикенд 26 март, 2021

Очаква ни топъл уикенд
social Снимка: pxhere.com

Днес над западната половина на страната ще преобладава слънчево време. Над източната преди обяд облачността ще е все още предимно значителна, но около и след обяд и там ще се разкъсва и намалява. Ще духа слаб, в източните райони до умерен северозападен вятър.

Максималните температури ще бъдат между 7° и 12°.

Над Черноморието облачността ще е предимно значителна, но без съществени валежи. Ще духа до умерен северозападен вятър. Максимални температури на въздуха: 8°-11°.

Над планините все още на изолирани места ще превалява слаб сняг. Около и след обяд от запад ще настъпи разкъсване и намаление на облачността, на места до предимно слънчево време. Ще продължи да духа умерен, по билата до силен северозападен вятър.

В събота вятърът ще отслабне, в много райони и ще стихне. Ще бъде предимно слънчево. Преобладаващите температури ще бъдат: минималните - между минус 5° и 0°, максималните - между 10° и 15°.

В неделя и понеделник отново ще духа слаб до умерен северозападен вятър. Облачността ще е променлива, на отделни места е възможно да превали слаб дъжд. Ще се затопли още малко.

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация