Цеца и Желко Йоксимович завладяват сърцата с "Vise od Srece" 10 юни, 2024

Цеца и Желко Йоксимович завладяват сърцата с "Vise od Srece"
Снимка: Instagram/Ceca

Две от най-големите балкански звезди Цеца Ражнатович и Желко Йоксимович зарадваха публиката с дългоочаквания си дует. Песента се казва "Vise od Srece" /"Повече от щастие"/ и е по музика и текст на Милош Роганович.

"Неописуемо е чувството, когато правиш песен като тази, за двама музикални гиганти.", написа Роганович в своя Инстаграм профил.

Аранжиментът е дело на Желко Йоксимович. Именно той преди време предлага на Цеца да направят този дует, а тя с радост приема. 

В социалните мрежи Цеца Ражнатович представи песента така: 

"Дуетът, който чакате отдавна".

"Vise od Srece"  е дълго подготвяна песен. Двамата изпълнители работят по нея близо година. 

"Работата по тази песен беше изключително вдъхновяваща. Цеца е невероятен професионалист и изключително талантлив артист. Сътрудничеството ни протече в прекрасна атмосфера и мисля, че успяхме да създадем нещо специално, споделя обичаният композитор и изпълнител Желко Йоксимович, цитиран от сръбските медии. 

От друга страна, Цеца добавя: 

Желко е много талантлив музикант! Перфекционист, страхотен певец, завършен артист. Работата с него беше голямо удоволствие. „Повече от щастие“ е песен, която носи силна емоция и вярвам, че публиката ще я разпознае и обикне“.

Още с появата си на бял свят  "Vise Od Srece" беше определена за хит на лятото от сръбските медии. 

 

Цеца и Желко са приятели от много години, а това не е първата им съвместна работа. Двамата си партнират и в„Lepi grome moj“, където Желко Йоксимович изпява беквокалите на песента. 

Не пропускай да видиш и чуеш Цеца Ражнатович на живо в София - 26 октомври, зала Арена София. Билети за събитието може да купиш тук:
Медиен партньор е радио Веселина - най-добрият микс от песни!

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация