Майкъл Бубле подкрепи репортер след провалено интервю с Тони Данза 01 май, 2023

Майкъл Бубле подкрепи репортер след провалено интервю с Тони Данза

Michael Bublе

Снимка: БГНЕС

Репортерът на червения килим Рeй Майърс беше „смаян, шокиран и засрамен“, след като интервю с актьора Тони Данза се обърка. Случката е от Ню Йорк. В интервюто Майърс приповдигнато започва да задава въпроси на Данза и съпругата му, на които Данза отговаря: „Отпуснете се малко. Вие сте малко по-развълнуван от нас. Спокойно.“ Въпреки изненадващото прекъсване, Майърс продължава.

Когато Майърс пита Данза коя основна храна в Ню Йорк предпочита, пица или хотдог, Данза рязко отговаря: „Знаеш ли какво, приятелю, трябва да измисляш по-добри въпроси.“  След това Данза приключва интервюто и си тръгва със съпругата си. Майърс сподели клипа с интервюто в TikTok, заявявайки, че разбира, че не всеки е в настроение да отговаря на въпроси, но че Данза можеше да каже „не“, ако не е искал да бъде интервюиран.

„Като бродуейски репортер съм тук, за да внеса приповдигнатост на вашето събитие и да го популяризирам. ОБИЧАМ да говоря с най-добрите от Бродуей и да задавам леки, човешки въпроси. Разбирам, че не всеки е в настроение да отговаря, а и не е длъжен. Зададох същите тези въпроси (и няколко други) на тежки играчи като Джоел Грей, Лин-Мануел Миранда и други и само Тони Данза отговори така..."

@rye_myers Hi Friends! An update about my interview with Tony Danza and the last 24 hours. If you want to know more, please reach out! Happy Saturday. 😊 #update #tonydanza #apology #entertainment #broadway #interview #yourbroadwayandentertainmentbff #viralvideo #tiktok #fyp ♬ original sound - rye_myers

Много фенове критикуваха Данза за неговите „груби“ забележки в секцията за коментари на видеото. Michael Bublè любезно коментира в подкрепа на репортера, заявявайки, че би отишъл на по пица с него по всяко време!

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация