Блейк Лайвли пише сценарии за Райън Рейнолдс 08 август, 2021

Блейк Лайвли пише сценарии за Райън Рейнолдс
social Снимка: Instagram/vancityreynolds

Холивудският актьор Райън Рейнолдс разкри в радио интервю, че все още не може да разбере кое е най-доброто в брака му с Блейк Лайвли – дали печивата на съпругата му или техният секс.

По време на участие в радиопрограмата SiriusXM с водещ Джеси Кейгъл, въпроси на Рейнолдс задаваха и фенове. При което едно от момичетата попита актьора за брака му с Блейк.

И тогава той сериозно отговори, че е много горд със съпругата си, възхищава се от нейния талант и няма да се умори да оценява нейната помощ.

Актьорът разкри още, че често пише сценарии за своите филми, но малко хора знаят, че сценариите за много от успешните му холивудски филми всъщност са написани от Блейк.

Рейнолдс визира филмите "Deadpool. No Good Deeds", "Deadpool 2" и "Имало едно време Deadpool", които се радваха на успех по целия свят. За тези филми Райън написа част от сценария и е продуцент в няколко други филма, като "Китът" и "Убийството в Манхатън".

 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Ryan Reynolds (@vancityreynolds)

33-годишната Блейк Лайвли и 44-годишният РайънРейнолдс са женени повече от девет години и имат три дъщери - Джеймс, Инес и Бети.

Хороскоп Виж всички

Нотификация