Да помогнем на Влади 2021-02-25 17:48:00

Да помогнем на Влади
social Снимка:

Предаваме ви молбата на майката на Владимир Бойчев: мъж на 36 години, който от 12 години се бори с цироза в следствие на инфекциозно заболяване. 

Нека помогнем заедно! 

 

"Здравейте!
 
На фона на масовата психоза covid-19 ,обхванала целия свят, си позволявам да привлека вниманието ви към един млад човек от Варна, Владимир Бойчев, който на 1 юни навърши 36 г., като последните 5 от тях посреща рождения си ден,както и останалите празници на болничното легло, далеч от приятели, единствено с нас - неговото семейство, за което става все по-трудно да поддържаме надеждата му за скорошно оздравяване.
 
Синът ми беше на 24г.,когато беше диагностициран с цироза след тежко инфекциозно заболяване. Включен е в листата на чакащите към Агенцията по трансплантации със статус на спешност на 15.07.2009 г. Обърнете внимание на годината!!! Минаха 11г.,в които нищо не се случи, освен, че състоянието на сина ми се влоши, особено последните 3г.-кръвоизливи, преливания на кръв и пак...чакане.
 
Докога!!! Докато погреба сина си и той стане част от черната статистика на недочакалите донор.
 
Животът му преминава между болничното легло и чакането да бъде трансплантират. Влади, като всички млади хора мечтае за нормалните неща-да създаде семейства, да работи,да води пълноценен живот, но повече от всичко мечтае да бъде здрав. Имено заради тази мечта ние-семейството на Влади не се отказахме да се борим и да търсим алтернативни възможности извън БГ, за да подобрим състоянието му.
 
Свързахме се с клиника в Турция Истанбул "Флоранс Найтингейл", която е готова да извърши трансплантацията на черен дроб, но сумата за нея е 80 хил.долара, която е непосилна за семейството ни.
 
Възможни донори сме аз, неговата майка и приятелката на Влади. Обръщам се към Вас със смесени чувства-надежда, примесена със страх, вяра,отчаяние и пак...страх, че в тази сложна ситуация, в която се намираме всички всички ние,няма да успеем да се справим с набирането на животоспасяващата за сина ми сума.На мен като майка ми е все по-непоносимо да го виждам обезверен, отчаян и примирен със съдбата си.
 
Все по-невъзможно ми е да му вдъхвам надежда и сили да продължи да се бори за живота си, а в същото време не мога да си позволя да спра да вярвам, да вярвам във вас, непознати хора, в чиито ръце е неговия живот.
 
Да, лекарите са тези, които ще извършат трансплантацията на Влади, но Вие сте тези, които с Вашите благородни сърца бихте направили тази манипулация възможна, защото без Вашата помощ и подкрепа ние няма да се справим в надпреварата с коварната болест.
 
Моля Ви, ХОРА не спирайте да подкрепяте моя син, всяко левче,което влиза в сметката на Влади е глътка живот за него! Моля Ви върнете му вярата в живота и в доброто, които променят съдби!
 
Поклон пред Вашата съпричастност и огромно майчино БЛАГОДАРЯ!"
 
 
Сметка в Лева: BG59UBBS80021089541220
 
ОБЕДИНЕНА БЪЛГАРСКА БАНКА
 
Сметка в Евро: BG44UBBS80021433373510
 
ОБЕДИНЕНА БЪЛГАРСКА БАНКА
 
Титуляр на сметките: Владимир Емилов Бойчев
 
 
Можете да дарите за Влади и през платформата на HelpKarma.
Нотификация