Зов за помощ: младата учителка Мария Димитрова от Сливен се нуждае от лечение 15 Февруари, 2021

Зов за помощ: младата учителка Мария Димитрова от Сливен се нуждае от лечение
social Снимка:

Мария Димитрова – млад учител, амбициозен, позитивен и състрадателен човек, има нужда от нашата помощ. За да се справи със здравословен проблем – множествен миелом, тя и семейството й се нуждаят от подкрепа. В момента тя е на лечение в Турция.

От месец октомври жителите на град Сливен се обединиха в подкрепа на Мария Димитрова. На призива за помощ откликнаха много хора, както от Сливен, така и от други градове на страната.

Искрена благодарност към включилите се в благотворителната кампания – колеги, ученици, музиканти, общественици, хора с добри сърца. Организирани бяха благотворителни инициативи, базари, открита е дарителска сметка на Мария.

УниКредит Булбанк: UNCRBGSF

Сметка/Account – 7000 1524181929

IBAN – BG86 UNCR 7000 1524 1819 29

Титуляр: Мария Славчева Димитрова

Събраната сума до момента e над 138 500 лв., от които са заплатени разходи за интервенциите преди и частично заплатена е трансплантацията на стволови клетки. За съжаление сумата е недостатъчна, за да покрие всички разходи.

От името на администраторите на групата „Сливенски мами“ и нейните членове се обръщаме с молба да помогнем на Мария да върне своята усмивка, да бъде отново с децата и близките, и класа си!

 

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация