Том Круз отново облича коженото яке на Маверик 30 март, 2022

Том Круз отново облича коженото яке на Маверик
social Снимка: Forum Film Bulgaria

35 години след като изигра образа, превърнал го в световна суперзвезда, Том Круз облича отново култовото кожено яке, слага авиаторските очила на Маверик и ни кани на борда на едно от най-очакваните филмови продължения в историята на киното.

Отдаващ почит на оригинала на Тони Скот от 1986 г. и заснет с най-новите достижения в кинотехнологиите, Топ Гън: Маверик поразява със спиращи дъха, заснети в реална среда и без намесата на компютърно генерирани ефекти въздушни сцени и каскади, които, верен на неподражаемия си стил, Том Круз изпълнява сам.

Но битката няма да е само в небето, а и на земята, където Маверик се сблъсква челно с младо поколение авиатори, които са уверени, че ветеранът няма на какво да ги научи.

Режисьор на Топ Гън: Маверик е Джоузеф Козински (Трон: Заветът, Забвение), а сценарият е дело на Кристофър Маккуори (Обичайните заподозрени, Мисията невъзможна: Разпад), Ерън Крюгер (Дъмбо, Дух в броня) и Ерик Уорън Сингър (Американска схема, Интернешънъл), по образи създадени от Джим Кеш и Зак Епс мл.

Освен Том Круз, в актьорския състав се включват Майлс Телър, Вал Килмър, който се завръща като емблематичния Айсмен, Дженифър Конъли, Джон Хам, Ед Харис и др.

Премиерата на "Топ гън: Маверик" с Том Круз е на 27 май, съобщават от "Форум филм".

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация