The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина

Седмичен хороскоп 26 септември - 2 октомври

25.09.2022
Снимка: Freepik.com
Предстоящата седмица ще бъде изпълнена с много събития, особено в сферата на любовта.

В понеделник Венера ще направи благоприятна връзка с Плутон. Това астрологично събитие ще добави страст във връзките и ще увеличи финансовите ни възможности. Към тази конфигурация, ще се присъедини и Меркурий, който ще направи съвпад с Венера – това е подходящ момент да изразим чувствата си към някого. 

Следващото звездно събитие, което ни предстои тази седмица е опозицията между Слънцето и Юпитер. Тя ще ни донесе много възможности за успех. Нещата ще си дойдат на мястото без много усилия и късметът ще ни преследва навсякъде.

Във вторник, на 27-ми, ще бъдем настроени към това да мислим задълбочено, тъй като Меркурий ще направи тригон с Плутон. Благоприятни ще бъдат всички дейности, които изискват да анализираме и разследваме.

По средата на седмица, транзитът на Марс със Сатурн ще ни даде сили, амбиция и постоянство, за да можем да поемем дори най-трудните задачи и да ги изпълним навреме.В личния живот ще бъдем отдадени и лоялни. Траен успех можем да открием в бизнеса  и финансовите сделки, които сключваме в този период. Отношенията с шефовете и по-възрастните хора като учители и родители, ще бъдат добри.

В края на работната седмица Венера ще се премести от Дева във Везни. Ще изместим фокуса си към ценностите, любовта и хармонията. Ще бъдем склонни на компромиси, за да запазим мира.

Ето какво очаква отделните зодии през периода:

Овен
Нуждата ви от любов е силна, но големите ви очаквания могат да причинят напрежение в отношенията. Липсата на самодисциплина ви кара да прекалявате с удоволствията. Родените в третата декада ще проявят повече издръжливост и ще успеят да постигнат дългосрочни успехи.

Телец
Ако сте във връзка, тя може да претърпи положителна трансформация. Тази седмица ще може да влияете на околните чрез думите си, така че подбирайте внимателно.
Родените през първата декада ще се чувстват по-несигурни, тревожни и нерешителни. Ограничавайте се до една единствена цел и ще успеете.

Близнаци
Седмицата е благоприятна за романтичния ви живот. Ще бъдете трудолюбиви и дисциплинирани и ще спечелите уважението и подкрепата на хората. Добър момент за поемане на рискове. Родените в третата декада трябва да подбират повече думите си, защото съществува риск от разногласия.

Рак
Не бъдете твърде самоуверени и се придържайте към основните ви цели. Тази седмица проявявате тенденция  към мързел и егоизъм. Умереността и самодисциплината ще доведат до личен и духовен растеж.

Лъв
Ще изникнат нови възможности свързани с любов и пари. Периодът е добър за срещи и заздравяване на отношенията. Издръжливи сте и имате самоувереност. Може да направите подарък на любим човек или да получите такъв.

Дева
Интелектът ви ще повлияе върху другите хора. Приложете своя ум при преговори и анализи. Имате нужда да се утвърдите, но избягвайте да действате импулсивно и да поемате ненужни рискове. Освободете гнева си чрез спорт и бъдете търпеливи.

Везни
Тази седмица ще сте по-спокойни и любящи. Социалният ви живот разцъфтява, а вашата прямота, инициативност и добри инстинкти ще ви донесат професионален успех. Седмицата е подходяща за купони и удоволствия.

Скорпион
Гъвкави сте и ще адаптирате лесно към малките положителни промен. В личния си живот ще бъдете по-страстни, а ако сте стартирали наскоро нова връзка, тя ще бъде изключително интензивна.

Стрелец
Предишните ви проблеми ще се разрешат и ще се появят нови възможности за успех. Родените в третата декада на зодията ще трябва да направят компромис и да не бъдат твърде егоистични и настоятелни. Упоритата работа ще облекчи напрежението, но избягвайте поемането на риск.

Козирог
Ще срещнете предизвикателства, които ще тестват вашия характер. Може да започнете кармично приятелство или успешно партньорство. Ще срещнете хора, които ще повлияят дълбоко на мисленето ви.

Водолей
Очакват ви печалби в професионален план. Седмицата е отлична за романтика и общуване, тъй като околните ще забелязват по-често вашата харизма. Не се страхувайте да поемате рискове.

Риби
Опитайте се да правите компромиси и не прибързвайте с важните решения. Вашите думи, идеи и мнения могат да срещнат отпор и да ви причиняват стрес, безпокойство и спорове. Избягвайте да действате импулсивно и покажете търпение и съчувствие, вместо да бъдете твърде настойчиви.

 

Автор: Велислава Димитрова
Използването и цитирането на материала е разрешено единствено при точно позоваване на източника!
В момента 02:00 - 02:00
  • Marinko Rokvic Prsten 09:32 в момента
  • Zafeiris Melas Pernao Fasi 09:25 Предишна
  • Magi Djanavarova Davam 09:19 Предишна
  • Goga Sekulic Kad Si Na Dnu 09:15 Предишна
  • Mascota, D Trax 09:14 Предишна
  • Karlos Nima Tova E Krayat 09:05 Предишна
  • Konstantinos Argiros Ksimeromata 08:58 Предишна
  • Deniya Pencheva Kemene 08:54 Предишна
  • Galena, Gamzata Neudobni Vaprosi 08:49 Предишна
  • ATB, Topic, A7S Your Love (9PM) 08:42 Предишна

Програма

19:00 - 23:00 Честито

23:00 - 00:00 Ретро микс

00:00 - 05:00 Най-добрият микс от песни

05:00 - 06:00 Любими български народни песни и танци

06:00 - 07:00 Най-добрият микс от песни