От днес гласуваме за България на „Детска Евровизия“ 2021 17 декември, 2021

От днес гласуваме за България на „Детска Евровизия“ 2021
social Снимка: Ligna Studios Team

От днес, 17 декември, всички зрители в България и българите в цял свят могат да гласуват безплатно онлайн за България на престижния конкурс за песен „Детска Евровизия“ 2021. Гласуването ще започне в 21:00 часа на официалния сайт на конкурса vote.junioreurovision.tv или на jesc.tv.

За да подкрепите българските представители на „Детска Евровизия“ 2021 Дени и Марти трябва първо да изгледате общото видео, което представя всички участващи песни. След това трябва да изберете да гласувате за България и още две от участващите държави.

На 19 декември ще се проведе големият финал на конкурса в Париж. Шоуто ще бъде излъчено на живо в ефира на БНТ 1 тази неделя от 17:00 часа. По време на шоуто също ще може да се гласува безплатно на jesc.tv, но само в 15 минутен прозорец след като участниците представят всички песни.

Българските представители Дени и Марти са от Добрич и са част от успешното вокално студио „Сарандев“ в града. Като дует се изявяват заедно на сцена от 2017 г. под ръководството на воклания педагог Елена Карабельова.

В 19-ото издание на конкурса „Детска Евровизия” ще участват 19 страни.

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация