Над 5 000 човека гледаха "В Сърцето на Машината" в Европа 08 март, 2022

Над 5 000 човека гледаха
social Снимка: keycom.bg

Последният филм на режисьора Мартин Макариев се радва на изключително голям интерес на предпремиерните си прожекции зад граница, а публиката го посреща с възторг и продължителни овации.

„В Сърцето на Машината“ се показва от екипа в рамките на световно турне, предхождащо премиерата на голям екран у нас, като това е специален жест към сънародниците ни в чужбина, които обикновено имат досег до нови заглавия месеци след показването им в България.

Вече повече от 5 000 зрители са се насладили на филма в повече от 20 града в Германия, Франция, Австрия и страните от Обединеното кралство, на места се състоят и по повече от една прожекции. Част от актьорския състав се среща лично с публиката и приема отзиви, като реакциите на зрителите са изпълнени със силен емоционален заряд.

Изцяло мъжкият актьорски състав включва Александър Сано, Христо Шопов, Ивайло Христов, Юлиан Вергов, Христо Петков, Стоян Дойчев, Владимир Зомбори, Валери Йорданов и Башар Рахал. Ключово участие взима също македонската театрална и кино звезда Игор Ангелов.

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация