Международно туристическо изложение ще се проведе в София 15 Февруари, 2022

Международно туристическо изложение ще се проведе в София
social Снимка: unsplash.com

На 24 и 25 февруари 2022 г. София ще бъде домакин на най-голямото туристическо събитие в България - Международното туристическо изложение ВАКАНЦИЯ & СПА ЕКСПО.

Основна цел на организаторите е подкрепата за възстановяването на туристическата индустрия. След двете най-тежки години в историята на туристизма в световен мащаб повече от 110 изложители от България, Гърция, Великобритания, Индия, Испания, Ирак, Монголия и др. представят своя потенциал и атрактивни предложения в дните на ВАКАНЦИЯ & СПА ЕКСПО.

Сред участниците, избрали ВАКАНЦИЯ & СПА ЕКСПО за да промотират своите дестинации и туристически продукти, са национални и регионални туристически представителства и организации, браншови обединения, туроператори и туристически агенции, хотели и курорти, спа и уелнес комплекси, специализирани агенции за еко и селски туризъм, голф, винен и кулинарен туризъм.

В изложението участват също производители и доставчици на хотелско и спа оборудване, на специализиран софтуер, оператори на места за забавления и атракции, както и медии с фокус върху травъл индустрията.

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация