Кои са най-интересните събития, на които можем да заложим 05 август, 2020

Кои са най-интересните събития, на които можем да заложим
social Снимка:

Онлайн залозите са предпочитано забавление за много българи, защото са неангажиращо занимание, с което човек може да се развлича, независимо къде се намира. Повечето хора, които не са особено запознати с темата, считат, че залагания могат да се правят единствено на спортни срещи. Това обаче съвсем не е така. Има редица забавни и дори някои комични събития, които са достъпни за игра, а нямат нищо общо със спорт.

Залози за края на света

Помните ли как много хора се опасяваха, че през 2012 г., според календара на маите, трябва да настъпи краят на света? Всеки сам избираше как да процедира с това предсказание – някои се подготвяха за неизбежния край, други се страхуваха тайно, трети се подиграваха на по-лековерните, но имаше и хора, които решиха да изкарат облаги от общата истерия. Някои букмейкъри на Острова пуснаха точно такъв пазар – ще настъпи ли краят на света на 21.12.12 г.

Световна политика

Знаехте ли, например, че освен на футболни или баскетболни срещи, в секцията със спортните залози на ефбет може да откриете и пазари, свързани със световната политика. Нещо повече, коефициентите тук са повече от изгодни. Казано на кратко, ако следите развитието на президентската кампания в САЩ или сте поне малко запознат с тенденциите между лейбъристите и консерваторите на Острова, бихте могли да изкарате добри пари. В сайта на efbet обичайно се пускат пазари и преди парламентарните и президентски избори в много европейски държави.

Залози на музикални формати

Ако обичате да гледате X-Factor, България Търси Талант, Като Две Капки Вода и пр., ще се зарадвате да научите, че може да изкарате добри дивиденти от интересите си. Редица букмейкъри ще ви предложат възможността да предвидите кой ще спечели дадено шоу. Определено би помогнало, ако имате музикален слух и разпознавате дали някой хваща точната тоналност, но по-важното е да следите тенденциите сред публиката. Между другото, форматът Евровизия е един от най-мащабните пазари за залог. Прогнозите на букмейкърите стартират още с представянето на различните песни. За отмененото през 2020 г. шоу анализаторите бяха отредили първо място за българската представителка Виктория Георгиева и нейната песен Tears Getting Sober.

Залози на TV Сериали

Може да ви се струва невероятно, но това е факт – букмейкърите организират залози за начина, по който ще завърши даден нашумял сериал. Ако сте имали предположения кой ще седне на трона в култовия Game of Thrones, съвсем спокойно сте можели да извадите чудесни печалби. Коефициентите тук варират според сюжета и развитието на поредицата, но когато имаме непредсказуема развръзка, каквато видяхме в GOT, сумите, които може да ударите, са наистина впечатляващи.

Залози за времето

Да, това не е шега! Някои букмейкъри ще ви предложат да предположите какво ще е времето по големите летища в света. Забавното в случая е, че никой няма да ви забрани да прочетете прогнозите на синоптиците и да се информирате по темата. Ще може да предположите колко ще е точната температура в конкретен ден или да заложите на определен диапазон от градуси. В крайна сметка обаче, имайте предвид, че метеорологичната обстановка си остава една голяма променлива.

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация