Ямбол с два изнесени центъра за административно обслужване 25 октомври, 2021

Ямбол с два изнесени центъра за административно обслужване
social Снимка: Община Ямбол

Във връзка с пандемичната обстановка и с цел по-малко струпване на хора на едно място, Община Ямбол препоръчва на гражданите да използват и двата изнесени офиса за административно обслужване. Те се намират в големите ямболски квартали "Аврен" и "Георги Бенковски" - в сградите на пощенските станции. 

Офисите са открити за удобство на живущите в близост и в тях се предоставят всички услуги, които се извършват от общинската администрация.        

Припомняме, че за удобство на жителите на Ямбол дори исканата от тях услуга да е заявена в сградата на Общината, тя може да бъде получена и в избран от тях изнесен офис, след като предварително са заявили своето желание.   

Работното време на изнесените центрове е всеки делничен ден от 9:00 до 12:30 часа и от 13:00 до 16:30 часа. В  събота гражданите могат да използват услугите и на  „Център за административно обслужване" в Община Ямбол от 8:30 до 12:30 часа.

Жителите на Ямбол, които искат само да заплатят своите местни данъци и такси, имат възможността да извършат и онлайн плащане чрез сайта на община Ямбол, с ЕГН и клиентски идентификационен код /КИН/. 

Друг вариант е да се използват касите на EasyPpay на всички места в България и през интернет системата E-pay. Всички задължения се извличат на момента, заплащането става в реално време, веднага се отразява в Община Ямбол и по този начин не се допуска двойно плащане на данъка.

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация