The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай

Fbet.info – Портал за любители на футбола

22.02.2019
Милиони потребители по цял свят използват онлайн платформи за спортни залози

Милиони потребители по цял свят използват онлайн платформи за спортни залози. Не случайно букмейкърските къщи отчитат сериозен ръст на залаганията, като най-предпочитани остават футболните събития. Днес ще ви представим един атрактивен портал, който съчетава забавното с полезното. Екипът на Fbet.info е изградил удобен наръчник за привържениците на залозите, който съдържа встъпителна информация и ръководство с най-използваните стратегии.

Платформата е свободна за достъп, като предлага всички ресурси напълно безплатно. Още с влизането в сайта ще останете впечатлени от свежия дизайн и полезната информация, криеща се във всички части на платформата. Началната страница е обособена за отделни сайтове за онлайн залози, към които биват описани детайли и информативни данни за безпроблемно залагане. Това включва достъп до букмейкъра, създаване на регистрация, депозиране и теглене на средства и т.н. Общо взето всичко, което ви интересува за дадена компания, ще научите от fbet.info. Страничната лента включва данни за последните прогнози, най-четените стратегии, отделни партньорства, предложения за онлайн букмейкъри и куп други вълнуващи материали, които ще увеличат успеваемостта ви.

Сайтът е придружен от две менюта. Най-горното ви препраща към материали за букмейкърски къщи, касаещи участието ви в игрите. В тези статии ще откриете по-подробен вид на текстовете, които са добавени и към индекса. Препратки към ключови страници, обаче, прави долното меню. Освен Начало, към него са добавени още шест хипервръзки. Първите две водят до обстойните ревюта за брандовете Efbet и Winbet. Там ще откриете съдържателна и добре структурирана информация за всички функционалности на двете платформи. Това са най-предпочитаните сайтове за залози от екипа на fbet.info и логично за тях са публикувани най-голям брой експертни мнения.

Апетитни изглеждат следващите две направления от заглавната лента. Първата от тях ни препраща към страницата с футболни прогнози. Ежедневно анализаторите на сайта публикуват предвиждания за мачовете от текущия ден. Не биват налагани ограничения във вида на първенствата и турнирите. Почти всички световни шампионати попадат под зоркия поглед на експертите, които поставят своите прогнози под формата на краен изход, брой голове или хендикап. В структурирани таблици ще откриете техните очаквания, придружени от процент на вероятност и текуща ставка. Обикновено прогнозите се публикуват в таблична форма за определени първенства, но не са рядкост и обоснованите предвиждания, към които е включена информация за контузени и наказани, статистика, предходни мачове и т.н.

Секция Новини е другата анализаторска част на портала. Тук се крият ежедневни спортни новини, касаещи най-популярните отбори и провеждащи се събития. Освен това, биват публикувани материали за дадени букмейкърски къщи и актуалните промоции, които предлагат. Несъмнено тази страница попада в списъка с най-предпочитани материали за начинаещи в сферата на залозите, тъй като им доставя данни за великолепни промоционални оферти, а и ги информира за настъпили промени в определени отбори. Всеки себеуважаващ се играч трябва да е наясно с настъпилите обстоятелства преди дадена среща, за да даде аргументирано мнение и да се обоснове преди поставянето на крайния залог.

Платформата не се оказва полезна единствено за начинаещи в спортните залагания. Дори и да сте вещи в занаята е необходимо да сте наясно с всички спортни вести и настъпили промени. Fbet.info ще ви удостои с професионални анализи, аргументирани мнения, ежедневни новини и десетки футболни прогнози всеки месец. Гарантираме ви, че посещението на портала ще допринесе за увеличаването на вашата успеваемост и възвръщането на загубени средства от онлайн залози. Посещавайте сайта редовно, следете актуалните публикации и превърнете забавлението в начин за печелене на допълнителни доходи.

В момента Веселина топ 10 11:00 - 12:00
  • Desislava Vtornik Beshe 11:55 в момента
  • Claydee, Lil Eddie Gitana 11:52 Предишна
  • Dara Bubamara Ljubomora 11:45 Предишна
  • Galena, Mile Kitic Dobre Li Si 11:40 Предишна
  • Deep Zone Project Balgarka 11:36 Предишна
  • Aya Nakamura Djadja 11:33 Предишна
  • Malu Nihta Ginontai Ta Thavmata 11:29 Предишна
  • Emilia, Denis Teofikov Akula 11:20 Предишна
  • Aleksandra Mladenovic Poseban 11:16 Предишна
  • Sasa Kovacevic Prevarena 11:12 Предишна

Програма

00:00 - 11:00 Най-добрият микс от песни

11:00 - 12:00 Веселина топ 10

12:00 - 16:00 Честито

16:00 - 17:00 Ретро микс

17:00 - 19:00 Най-добрият микс от песни