Дженифър Лорънс разкри с кой колега от „Не гледай нагоре“ е било „трудно“ да снима 03 януари, 2022

Дженифър Лорънс разкри с кой колега от „Не гледай нагоре“ е било „трудно“ да снима
social Снимка: youtube screenshot

На Дженифър Лорънс и било „наистина, наистина трудно“ да се снима с „комедиен майстор“ като Джона Хил.

Двете звезди участваха в сатиричния научнофантастичен филм на Адам Маккей, „Не гледай нагоре“ – който разказва историята на комета, която е на път да унищожи Земята – и 31-годишната актриса призна, че е било трудно да контролира смеха на снимачната площадка с Джона Хил. 

В интервю за Vanity Fair, Дженифър си спомня как „беше наистина, много трудно да снимам с Джона и просто да не съсипваш кадър след кадър, заради постоянния смях, който те напушва“.

Дженифър добави, че са имали „цял ден за разгръщане на диалога, а Джона и Мерил Стрийп били единствените способни да направят такъв тип импровизация.

Тя избухна: „Искам да кажа, той е просто комедиен майстор.“

Междувременно режисьорът наскоро поясни, че „Не гледай нагоре“ умишлено документира „странното снимачно изживяване“ на фона на глобалната пандемия. По-рано Маккей каза, че има моменти, когато филмът - в който също участва Леонардо Ди Каприо - отразява случващото се в реалния свят, въпреки че режисьорът смята, че става дума за нещо повече от кризата с коронавируса.

Режисьорът на „Vice“ каза: „Беше наистина странно, защото сте гледали филма и знаете предпоставката – голяма част от него е като Covid. Има моменти, в които си казах: „Трябва ли да направим този филм?“ Взех сценария и разбрах, че се чете по различен начин. Филмът никога не е бил за Covid. Той е за изкривената комуникация, за отказа от нормално общуване между хората. Всичко се върт около социалните медии, кариеризма и алчността.”

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация