Диамант за Данна 30 януари, 2022

Диамант за Данна
social Снимка: Planeta.tv

Новата 2022 година донесе на Данна един изключителен подарък. Певицата се похвали в социалните мрежи с новата любов на сърцето си – Diamond. Малкото бижу е мини чихуахуа и се оказва първото куче в живота на младата изпълнителка.

“Diamond вече е на почти 3 месеца и е много сладък, не крие Данна. – Буквално за няколко часа свикна с обстановката у нас. Никак не е срамежлив и не е страхлив. Отдавна исках да имам куче и то точно мини чихуахуа. Избрах тази порода, защото са много малки и сладки - една педя са и по-малко от един килограм тежат.”

Diamond много скоро може да се превърне и в селебрити сензация, защото Данна е създала негов Instagram профил - @diamond.doggyy. Там тя вече е публикувала няколко интересни снимки, а съвсем скоро се очаква и първата официална фотосесия на малкия любимец.

Освен с грижите за новия член в семейството, Данна подготвя и приятна изненада за своите почитатели. Съвсем естествено това ще бъде музикална изненада, но кога точно ще я представи пред публиката, тя все още не съобщава.

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация