DARA превзема европейската сцена 15 януари, 2021

DARA превзема европейската сцена
social Снимка: Вирджиния Рекърдс

Вирджиния Рекърдс сключи сделка с една от най-успешните британски агенции за развитие на артисти и стартира лансирането на DARA във Великобритания.

Компанията Shodement е световна платформа за изграждане на бъдещи звезди в рамките на музикалната индустрия чрез планиране, дизайн, изпълнение, маркетиране и мониторинг на техните музикални проекти.

Забелязват DARA в Инстаграм, правят й пълен профил и генерират едно от редките неща, на които се радват артистите от Източна Европа – ентусиазъм да я направят успешна извън собствената й страна. След преговори с “Вирджиния Рекърдс”, подписват договор и обединяват усилия с българския екип на DARA за лансирането на талантливото ни момиче първо във Великобритания. 

В центъра на иновативната маркетингова стратегия ще застане испанска версия на проекта на DARA - “MAMACITA”, чиято премиера е днес, както и съвсем нов международен проект на певицата, който ще се появи в края на месеца.

DARA представи български вариант на “MAMACITA” навръх 22-рия си рожден ден като подарък за феновете. По двете версии на парчето работи с музикалния продуцент и неин близък приятел – Константин Бешков – Kay Be, а по видеото - с режисьора Димитрис Георгиев и оператора Росен Савков.

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация