Български автори за първи път ще участват в Song:Expo 05 ноември, 2020

Български автори за първи път ще участват в Song:Expo
social Снимка: Вирджиния Рекърдс

Song:Expo е една от най-смислените ежегодни творчески инициативи в Европа, която след специален подбор събира на едно място талантливи хора в областта на музиката от всички краища на света и им създава условия в рамките на една седмица да работят заедно и да пишат нови песни.

Song:Expo се провежда обичайно в Норвегия, но тази година заради пандемията ще се случи в 50 виртуални студиа, благодарение на специална онлайн платформа. 
 
Някои от най-уважаваните и успешни мениджъри и продуценти от Азия, САЩ, Швеция, Норвегия и Великобритания ще участват в студийните сесии, за да проследят творческия процес, да преслушат новите песни и да дадат конкретни насоки на авторите.
 
През 2019 година основателите на Song:Expo за първи път идват в България и заедно с „Вирджиния Рекърдс“ стартират първия международен творчески лагер за писане на музика у нас – Sofia Songwriting Camp.

Впечатлени от българските автори и артисти, те отправят покана към част от тях за участие в Song:Expo 2020. Ето как DARA, Михаела Маринова, Pavell & Venci Venc’, Yoana и Искрен Тончев – Искрата получават шанс да станат част от тази уникална творческа лаборатория.

Song:Expo 2020 ще се проведе между 5 и 10 ноември.

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация