Bwin фаворизира Манчестър Юнайтед мача срещу Тотнъм в неделя 07 април, 2021

Bwin фаворизира Манчестър Юнайтед мача срещу Тотнъм в неделя
social Снимка:

Висшата лига на Англия навлиза в своя 31-ви кръг, а голямото дерби ще се изиграе в неделя вечер, когато Жозе Моуриньо ще посрещне бившия си тим – Манчестър Юнайтед в Лондон. „Шпорите“ допуснаха изненадваща загуба от Динамо Загреб в Лига Европа, докато „червените дяволи“ ще трябва да изправят срещу Гранада този четвъртък. Както винаги, най-атрактивните коефициенти за Лига Европа са в Bwin.

Сайтът за спортни залози дава леко предимство за гостите в неделното дерби. Победа за Манчестър Юнайтед е оценена с 2.45. Равенството се търгува при ставка 3.40. За победа на домакините пък може да заложите при коефициент от 2.90.

 

Дългият сезон за Жозе

Неделното дерби се явява мач номер 50 през сезона за Тотнъм. „Шпорите“ стартираха с ранен източно европейски тур предварителните кръгове на Лига Европа. Първата стъпка бе трудния мач срещу родния Локомотив в Пловдив. Момчетата на Жозе Моуриньо отпаднаха от Европа едва на 1/8-на финалите, след като пропиляха преднина от 2 чисти попадения срещу хърватския Динамо. „Белите“ от Лондон достигнаха до финала на Турнира за Купата на Лигата, където ще мерят сили с Манчестър Сити. В първенството нещата не изглеждат блестящо, но все пак отборът остава на 6-та позиция с изоставане от едва три точки от 4-тото място. Хари Кейн пък е един от сериозните претенденти за играч на сезона. Английският нападател е най-добрия стрелец в лигата с 19 попадения. В добавка, Кейн оглавява и подреждането за най-много асистенции, с две повече от Бруно Фернандес.

Тотнъм се намира в доста лоша форма и взе едва една победа в последните си 4 мача. Тя дойде срещу Астън Вила в последния мач преди паузата за национални отбори. След прекъсването, „шпорите“ допуснаха късен гол на Джо Уилок да оформи 2:2 срещи борещия се за изпадане Нюкасъл.

 

Оле в търсене на трофей

Една от интересните статистики, които се цитират покрай мачовете от Лига Европа, гласи, че всеки мениджър на Манчестър Юнайтед печели поне един трофей по време на престоя си на „Олд Трафорд“ през последните 58 години. Юнайтед белези забележителен прогрес, които започна още в началото на миналата година и е свързан с бруталното представяне на Бруно Фернандес. Португалецът дирижира по перфектен начин нападението на „червените“ и те са единствения реален конкурент за титла на градския си съперник – Манчестър Сити. До края на сезона обаче остават само 8 кръга, а разликата в точките е 14 в полза на „гражданите“. Така фокусът на „червените дяволи“ определено е върху Лига Европа и тежките мачове срещу приятната изненада от Ла лига – Гранада.

Една загуба в 16 мача записа отбора на Солскяер. При това, поражението идва в ФА Къп. Формата е забележителна, но между двата важни евро мача, ние определено не сме толкова сигурни в крайния успех за Манчестър Юнайтед.

 

Прогноза за мача

Ясно е за всички, че това е един от тези мачове, който наричаме с бетаджийския термин „троен“. Както и да завърши срещата, феновете няма да са кой знае колко изненадани. Нашата препоръка е да не пипате пазарите за краен залог. Вместо това, може да опитате залога „и двата отбора да отбележат гол“. От Bwin са оценили този пазар с коефициент от 1.72. Двата тима се разписаха в 3 от последните 4 шампионатни двубоя на Тотнъм. Същото важи и за последните два мача на Манчестър Юнайтед.

"Радио Веселина" ЕАД не носи отговорност за дейността на сайта, който е информационен относно дейността на сайтовете, организиращи хазартни игри, за съдържанието на сайта, за други сайтове чрез препратките, които съдържа и пр.

 

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация