"Бягство" е новият филм на Виктор Божинов 22 Февруари, 2022

social Снимка: 8pm

Тази пролет предстои премиерата на третия филм на режисьора Виктор Божинов. След „Възвишение“, достигнал до 141 672 зрители в кината и „Голата истина за група Жигули“, с бокс офис от над 1,4 милиона лева и близо 154 000 зрители, сега предстои филмът „Бягство“, който се очаква да продължи положителната тенденция за касов и зрителски успех на Божинов.

В „Бягство“, група приятели се местят в изоставено селище в Родопите. Те пушат трева, слушат музика и практикуват биологично земеделие, финансирано по програма на ЕС за презаселване на обезлюдени села. В един момент към тяхната група се присъединява млад непознат.

Дани не само е избягал от рехабилитационен център за наркозависими, но също така знае повече, отколкото трябва. Започва лов на беглеца, последван от безмилостен конфликт, който заплашва с пълно унищожение.

„Бягство“ е вълнуващ трилър, сниман в родопското село „Чамла“ - най-високото село в България на 1650м. надморска височина. Сценарият, дело на Деляна Манева („Мисия Лондон“), разказва за противопоставянето и конфронтацията на две коренно различни групи млади хора.

Едните се борят да върнат живота в изоставеното село, а другите управляват комуна за наркозависими. Могат ли два свята да съжителстват заедно на подобно място и какво се случва, тогава когато те се сблъскат?

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация