Базарът за мартеници в Ямбол ще работи от 17 февруари 09 Февруари, 2022

Базарът за мартеници в Ямбол ще работи от 17 февруари
social Снимка: Община Ямбол

От 17 февруари до 1 март 2022 година ямболци и гостите на града ще се радват на традиционния базар за продажба на мартеници, който ще бъде разположен в централната градска част /площад „Освобождение“, улиците „Цар Освободител“, „Търговска“ и „Джон Атанасов“/, на площад „Боровец“ и в жилищните квартали на града - „Диана“, „Георги Бенковски“, „Златен рог“. В базара могат да участват еднолични търговци, физически и юридически лица.

Търговската дейност по време на базара ще се осъществява върху места с площ 4 квадратни метра. Шатри ще бъдат използвани единствено при неблагоприятни атмосферни условия. Разполагането  на съоръженията  трябва да  се  извършва  по  начин, който не  възпрепятства свободното преминаване на пешеходците.

Желаещите да участват в базара трябва да подадат заявление за издаване на разрешение за разполагане на преместваемо съоръжение по образец на 14 и 15 февруари, понеделник и вторник, в Центъра за административно обслужване в сградата на Община Ямбол. Таксата за участие се заплаща при подаване на заявлението. Разрешенията ще бъдат получавани в Центъра за административно обслужване от 16 февруари, сряда.

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация