АВТОКИНО в Хасково на 2 и 3 септември 27 август, 2021

АВТОКИНО в Хасково на 2 и 3 септември
social Снимка: Община Хасково

В две последователни вечери любителите на филмовото изкуство ще имат възможност да се насладят на българските филмови ленти „Диви и щастливи“ и „Привличане“, както и да се срещнат с любимците на публиката Яна Маринова и Александър Сано.

Паркирането на автомобилите ще започне в 19,30 часа, а прожекциите на култовите български ленти са от 20,30 часа на 2 и 3 септември.

„Диви и щастливи“ е българска романтична екшън-комедия на режисьора Мартин Макариев. Сценарист е Борислав Захариев, а оператор Андрей Андреев. Продуценти са Яна Маринова и Александър Сано. По време на премиерата си през 2019 година, филмът е най-скъпата българска продукция от началото на прехода. В главните роли ще видите Яна Маринова, Александър Сано, Дария Симеонова, Калин Врачански, Асен Блатечки и др. Прожекцията на „Диви и щастливи“ е на 2 септември - АВТОКИНО Хасково.

На 3 септември може да гледате „Привличане“. Режисьор е Мартин Макариев, сценаристи- Яна Маринова, Борислав Захариев, Георги Ангелов и Александър Чобанов. Оператор е Иван Вацов, а музиката е на Неди Джон Крос и Васил Иванов - Декстър. В главните роли Яна Маринова, Александър Сано, Луиза Григорова-Макариев, Койна Русева, Башар Рахал и др.

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация