АББА се завръщат на сцената като аватари 27 май, 2022

АББА се завръщат на сцената като аватари
social Снимка: БГНЕС

Агнета Фалцког, Бьорн Улвеус, Бени Андершон и Ани-Фрид Лингстад преминаха снощи по червения килим на ABBA Arena в Лондон за премиерата на шоуто си Abba Voyage.

На премиерата присъстваха много звезди, сред които Кайли Миноуг, Кийра Найтли, кралят и кралицата на Швеция.

ABBA ПРЕДСТАВИ ТРЕТИ СИНГЪЛ ОТ НОВИЯ СИ АЛБУМ „VOYAGE“

В едно от най-дългоочакваните музикални събития шведските поп легенди АББА се завръщат днес на концертната сцена в Лондон, но само като аватари в своите 70-те години, блестящи с лъскави костюми, брокат и ботуши на ток.

Час и половина ще звучат техните хитове и две песни от последния им албум, издаден през ноември миналата година. 12 музиканти ще свирят на живо на сцената на специално изградената за шоуто зала " ABBA Arena" в Източен Лондон.

Шоуто ще се провежда седем дни в седмицата до началото на октомври. Концертът е записан с помощта на 160 камери в продължение на пет седмици. Аватарите са създадени в партньорство с компания за визуални ефекти на бащата на "Междузвездни войни" Джордж Лукас.

АББА пусна нов музикален видеоклип към хитовия си сингъл "Chiquitita"

АББА изгрява на международната сцена през 1974 г., когато печели "Евровизия" с "Waterloo". След това записват поредица от хитове, сред които "Gimme! Gimme! Gimme!“, "Dancing Queen" и "The Winner Takes it All", преди да се разпаднат през 1982 г.

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация