Покажи ми Луната: Скарлет Йохансон и Чанинг Тейтъм в космическо приключение 25 юни, 2024

Покажи ми Луната: Скарлет Йохансон и Чанинг Тейтъм в космическо приключение
Снимка: Forum Film Bulgaria

 

Подгответе се за космическо приключение изпълнено с блясък, хумор и неочаквани обрати, защото от 12 юли навлизаме в кината с "Покажи ми Луната" - нова, гореща комедия с участието на любимите ни звезди Скарлет Йохансон и Чанинг Тейтъм.

Филмът, режисиран от Грег Берланти, ни обещава глътка свеж въздух и щедро количество забавление. За първи път ще видим двамата актьори да си партнират на големия екран, превръщайки се в ключови играчи в интригуваща история, балансираща между конспиративна теория и емоционално сближаване.

"Покажи ми Луната" ни запознава с Кели Джоунс (Йохансон) – маркетингов гений, чиято задача е не само да възстанови репутацията на НАСА, но и да "продаде" Луната на обществеността. Заедно с непоколебимия командир Коул Дейвис (Тейтъм), чийто методи се различават от нейните нетрадиционни подходи, те се впускат в изпълнено с хаос приключение.

Искрите между двамата прерастват в истинска страст, докато Кели се бори с организацията на мисията, а Коул се опитва да я държи под контрол. Когато Белият дом осъзнава, че залогът е твърде висок, за да се рискува провал, Джоунс получава специална задача – да организира фалшиво кацане на Луната като резервен вариант.

Финалният трейлър на филма ни дава завладяващ поглед към обещаващото космическо приключение, изпълнено с визуални шедьоври, разтърсващи емоции и магнетична химия между главните герои.

За още любопитни новини – слушай радио Веселина – най-добрият микс от песни!
 

 

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация