Гарфилд тръгва по кината с албум с 10 песни 22 май, 2024

Гарфилд тръгва по кината с албум с 10 песни
Снимка: Forum Film Bulgaria

Официалният саундтрак към дългоочаквания анимационен филм “The Garfield Movie” излиза преди премиерата на продукцията по кината на 24-и май. 

Посрещайки всички в света на Garfield, албумът с 10 песни, e продуциран от номинирания за GRAMMY сценарист и музикален продуцент на филма Michael Hodges.

Включва нова оригинална композиция на Jon Batiste, озаглавена “Good Life“. Този жизнерадостен химн дава на феновете представа какво да очакват от саундтрака и развълнувано подтиква към предстоящата премиера на филма. 

“The Garfield Movie” проследява Гарфилд (озвучен от Крис Прат), световноизвестният, мразещ понеделника и обичащ лазанята котарак, който е на път да преживее поредното диво приключение на открито. Близо 20 години след излизането на първия игрален филм, оранжевият любимец на малки и големи най-накрая ще триумфира в първата си анимационна кинопродукция  – Гарфилд: Филмът.  

Откакто се появи за първи път в комикса на Джим Дейвис през 1978 г., Гарфилд се превърна в абсолютен фурор и извоюва мястото си сред едни от най-емблематичните и обичани анимационни герои в света.

За още любопитни новини – слушай радио Веселина – най-добрият микс от песни!

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация