Спонсорирана статия: Дамски рокли - какво място заемат в гардероба? Разберете как да ги носите всеки ден! 21 май, 2024

Спонсорирана статия: Дамски рокли - какво място заемат в гардероба? Разберете как да ги носите всеки ден!

sinsay.com/bg

Снимка: sinsay.com/bg

В дамския гардероб присъства почти всичко - от шорти и гащеризони до панталони, ризи и дори вратовръзки. С роклите обаче нито една друга дреха не може да се конкурира. Те подчертават женствеността и я зареждат с още повече сила и обаяние. Ако търсите начин да носите повече рокли в ежедневието, днес ще ви окуражим да го откриете. Нека заедно разгледаме няколко вълнуващи идеи за всеки ден!

Няколко рокли, с които ще сте готови за предизвикателствата на деня 

Започваме с една супер версия на традиционните рокли - тези тип риза. Този модел е перфектен за ежедневието. Може да се носи самостоятелно или над панталон, клин, шорти или дънки. За да придадете на тоалета гръндж стил, добавете колан и боти. Коланът трябва да е сносен, с изтъркани метални закопчалки и катарама и задължително в черно, кафяво или тъмносиньо. Ботите в типичен гръндж стил нека са с вериги и висока масивна подметка. Следващият помощник, с който ще подчертаете достойнствата на фигурата си и също може да намерите в https://www.sinsay.com/bg/bg/zheni/drehi/rokli, е дългата рокля. Тъй като тя изглежда скучно без съответните аксесоари, препоръчваме да ги подберете внимателно. Доста съвременни рокли позволяват да се носят с маратонки или кецове. За шик завършена визия съчетайте ги с шапка с козирка, спортна чанта през рамо или пък градска раница. 

Когато става дума за дълги разходки в града, околностите му или морска ваканция, можете да си осигурите комфорт с рокли от трикотаж. Обикновено материята е толкова приятна, че някои жени ги носят и когато отиват на ресторант. Добре подбран модел с представителна визия ще свърши добра работа. Задължително добавете към него набор от аксесоари и обувки в тон. Така ще придадете на тоалета елегантност. 

Дънките рокли са друга разновидност, която си струва да имате в гардероба си. Денимът е издръжлива материя и при правилна грижа може да издържи на носене с години. Затова харесайте си модел, който бихте искали да носите сезон след сезон. В съчетание с обувки от велур и красив аксесоар ще разполагате с ефектна визия. 

Роклите, без които модерната жена не може

Има още няколко модела, които задължително трябва да имате предвид, когато допълвате асортимента от дрехи в гардероба си. На първо място това е черната рокля. Независимо с каква дължина е, много губите, ако я нямате. Също така разгледайте модерните за сезона рокли в червено и бяло. Червеният цвят винаги приковава вниманието и е предпочитан от жените от деловата сфера, тъй като се асоциира с власт и доминация. Тук важното е да не прекалите с аксесоарите. Белите рокли на свой ред имат чар, който не може да бъде компенсиран от друг цвят. Те са перфектната покупка предвид наближаващото лято. В бяла рокля ще изглеждате прекрасно по плажа. Можете да я допълните с широк колан, чанта и слънчеви очила. 

За деловите жени ще представляват интерес още сивите рокли и тези на черни и бели точки. Сивото може за някои хора да е скучно, в професионалната среда обаче е класически избор. Добра основа е за стилни аксесоари, към които искаме да привлечем вниманието. Роклите на точки пък имат особен чар. Те са елегантни и висш пилотаж, когато става дума за изискана мода. 

Както може да се убедите, роклите заслужават да имат място в стила ви на обличане. Те в никакъв случай не са еднообразни. Напротив, с тях можете да изглеждате великолепно и различно всеки ден - независимо дали отивате в офиса, или сте планирали излет в планината. 

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация