Нито звук: Ден първи ни връща към началото на апокалипсиса 09 май, 2024

Нито звук: Ден първи ни връща към началото на апокалипсиса
Снимка: Forum Film Bulgaria

 

С превърналите се в попкултурен феномен хорър трилъри "Нито звук" и "Нито звук 2", талантливият режисьор и сценарист Джон Кразински ни разкри смразяващ свят, в който човечеството се бори с гибелна заплаха, поразяваща всеки, който издаде и най-лекия звук. На 28 юни с "Нито звук: Ден първи" се връщаме към началото на катаклизъма и ще открием как и защо нашият свят замлъкна.

Дело на Майкъл Сарноски, утвърдил се като един от най-горещите млади режисьори с печелилата множество отличия драма "Pig" с Никълъс Кейдж, и с участието на носителката на "Оскар" Лупита Нионг'о, "Нито звук: Ден първи" ни пренася сред оживените улици на Ню Йорк, където ставаме свидетели на ужасяващите първи мигове от колапса на човечеството и потъването на света в тишина. Когато мистериозни същества със свръх-изострен слух завладяват града, мълчанието се превръща в единственото средство за оцеляване.

В центъра на настъпилия хаос Самира (Нионг'о) влага цялата си смелост и енергия, за да надхитри смъртоносните същества, които безпощадно вилнеят в търсене на следващата си плячка.

Новият експлозивен и изключително напрегнат трейлър на "Нито звук: Ден първи" ни хвърля директно в разгара на първата атака и ни запознава със Самира и хората, с които тя трябва да обедини сили, за да се спаси от рухващия Ню Йорк, който постепенно затихва, наравно с целия свят.

За още любопитни новини – слушай радио Веселина – най-добрият микс от песни!
 

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация