Велко Ражнатович, синът на Цеца, дарява премията си от 5000 долара 30 април, 2024

Велко Ражнатович, синът на Цеца, дарява премията си от 5000 долара
Снимка: Facebook/Ceca

Велко Ражнатович, синът на музикалната легенда Цеца, направи жест, с който разплака нацията, пишат сръбските медии.

Велко спечели бронзов медал от Европейското първенство по бокс, като заедно с него получи и парична награда от 5000 долара.

В социалните мрежи той написа, че няма да задържи тези пари:

"Нека парите отидат при някое дете, което има повече нужда от мен. Да живее Сърбия"!

В категория до 86 килограма Велко Ражнатович имаше за съперник действащия световен шампион Шарабутдин Атаев. Руският боксьор победи, а за Велко остана бронза. Мачът от първите редове в залата гледа и Цеца, която не пропусна да прегърне и поздрави сина си след срещата:

 "Знам колко усилия полага той, колко време отделя. Много съм горда с успеха му, едвам сдържам сълците си", бяха думите на певицата пред медиите.

Вълненията за семейство Ражнатович не спират само с медала на Велко на ринга. Съвсем скоро той и съпругата му Богдана ще станат родители отново, и ще направят легендата на сръбската музика Цеца баба за трети път. Според близки до семейството бебето ще е момче и ще бъде кръстено Илиян. 

Безспорно 2024 г ще е много вълнуваща за Цеца Ражнатович, както в личен, така и в професионален план. Обичаната певица продължава работата си по своето "Cec Show", журира в най-популярното сръбско риалити за таланти "Zvezde Granda" и не спира с концертите си. Такъв предстои и на 26 октомври в Арена София, когато Цеца ще поднесе на българската публика нещо специално и много лично.

Слушай Цеца в ефира на радио Веселина  - най-добрият микс от песни!

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация