Папи Ханс с нова песен и клип "От страх да ме загубиш" 23 април, 2024

Папи Ханс с нова песен и клип
Снимка: Facing The Sun

 След десетки хитове, три книги бестселъри и спортни постижения, Папи Ханс ни зарадва с новия си сингъл "От страх да ме загубиш". Песента е от предстоящ нов албум "Цветовете на тъгата", чийто стил и послание обещават да завладеят публиката.

Песен за ревността и нейното разрушително влияние

"От страх да ме загубиш" е емоционална балада, в която Папи Ханс разкрива своята гледна точка за ревността. Той ни напомня, че често в желанието си да задържим нещо, го отблъскваме. Ревността, макар и често възприемана като признак на любов, може да има опустошителни последици.

Видеоклипът към песента е истинско произведение на изкуството. Стилът му е минималистичен, но изпълнен с арт елементи, а историята, която разказва, е емоционално завладяваща. Папи Ханс и мистериозно момиче се разминават вечно, сякаш преследвани от сянката на ревността, която е откраднала любовта им.

С всеки нов проект Папи Ханс ни доказва, че е не само талантлив изпълнител, но и творец, който умее да разказва истории и да провокира размисъл. "От страх да ме загубиш" е само началото на едно вълнуващо музикално пътешествие, изпълнено с емоции и красота.

За още любопитни новини – слушай радио Веселина – най-добрият микс от песни!
 

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация