Радио „Веселина“, екипът на “Фреш Мюзик” и Даниел Бачорски загряват ударно за предстоящия концерт на Цеца 23 април, 2024

Радио „Веселина“, екипът на “Фреш Мюзик” и Даниел Бачорски загряват ударно за предстоящия концерт на Цеца
Снимка: Крум Стоев/Телеграф

Екипът на радио „Веселина“, “Фреш Мюзик” и Даниел Бачорски вече загряват за предстоящия концерт на Цеца Ражнатович на 26 октомври 2024 г. в зала „Арена София“.

V-band ще подгряват спектакъла

Темпераментните музиканти от V-band ще подгряват спектакъла на примата на сръбската музика през есента. В петък вечер те изненадаха най-известните чистачи купонджии у нас, като се появиха в офиса им и изсвириха някои от хитовете на певицата.

Даниел Бачорски ще заведе семейството си на концерта

Даниел Бачорски разкри, че ще заведе цялото си пъстро семейство на концерта. Дотогава е подготвил много интересни видеа, с които да разказва на своите последователи в социалните мрежи за предстоящото голямо събитие в „Арената“. Феновете на Цеца и радио „Веселина“ могат да следят профилите му и да научават първи новини около гостуването на Цеца.

Цеца обещава различен и емоционален концерт

Сръбската звезда споделя, че това ще бъде един различен и емоционален концерт-спектакъл, специално създаден за любимата й българска публика.

Сред първите, които присъстваха на репетицията на V-band, бяха любимите водещи на радио „Веселина“ Светлана Кабаиванова, Вера Черкезова и Методи Вълчев и семейство Бачорски.

За още любопитни новини – слушай радио Веселина – най-добрият микс от песни!
 

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация